Nieuws

Nieuwe voorjaarscollectie!
23 februari 2019

De winterperiode is weer zo goed als voorbij, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en de bloemetjes komen weer tot bloei. Dus is het weer bijna tijd voor de lente!
Daarom hebben wij weer de nieuwe voorjaarscollectie in onze winkel hangen. Dit zijn dunnere en lichtere leren jassen dan de winterjassen die we natuurlijk ook nog steeds hebben. Deze modellen zijn daarom ideaal voor de periodes dat het nog wat frisjes is, maar je 's ochtends en 's avonds toch nog een jas nodig hebt.

Neem hier eens een kijkje, maar kom ook zeker eens langs in onze winkel, want daar hebben we nog veel meer keuze, omdat we niet alles op onze website hebben staan.
 
Lees meer >
< Lees minder

Winnaars acties 40 jarig jubileum
1 januari 2019

Eind 2018 hadden wij diverse jubileumacties in onze winkel en online vanwege ons 40 jarig bestaan.
De winnaars kunt u hier vinden.
 
Lees meer >
< Lees minder

40 jarig jubileum - artikel in de Halderbergse Bode
27 oktober 2018

In de Bode (lokale weekkrant) staat deze week een leuk artikel over ons 40 jarig jubileum. 
Lees het hier

 
Lees meer >
< Lees minder

40 jarig jubileum!
3 oktober 2018

Hoera! Wij bestaan 40 jaar! Dat betekent de laatste 3 maanden van 2018 feest!
L&B bestaat alweer 40 jaar en wie jarig is trakteert. Wij hebben deze mijlpaal namelijk vooral aan onze klanten te danken.
Daarom hebben wij elke maand een aantal verschillende leuke winacties en aanbiedingen bedacht.
Klik hier om onze jubileumpagina te openen.
 
Lees meer >
< Lees minder

Nieuwe website!
27 augustus 2018

Vanaf heden kunnen wij met gepaste trots onze nieuwe website presenteren!

Met een vernieuwd logo en een frisse uitstaling van onze nieuwe website hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn en willen we u graag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.
U kunt nu veel gemakkelijker zoeken naar het door u gewenste artikel. Dit kan via de zoekfunctie, maar ook door middel van de verschillende categorieën.
Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze nieuwe website (zowel positief als negatief) dan horen wij die natuurlijk graag.

Mocht u niet alle informatie op de website vinden die u nodig heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Buiten de website kunt u ons natuurlijk ook volgen via onze social media kanalen. Klik hiervoor op één van de logo's linksboven op de pagina.
 
Lees meer >
< Lees minder