40 jarig jubileum

Hoera! Wij bestaan 40 jaar! Dat betekent de laatste 3 maanden van 2018 feest!

L&B bestaat alweer 40 jaar en wie jarig is trakteert. Wij hebben deze mijlpaal namelijk vooral aan onze klanten te danken.
Daarom hebben wij elke maand een aantal verschillende leuke winacties en aanbiedingen bedacht.

De acties van de maand november:
 
40 jaar geleden werden bij L&B Ledermode de eerste aankopen gedaan. Wie weet heeft u nog ergens het aankoopbewijs uit die tijd? Nog mooier zou het zijn dat u deze heeft samen met het kledingstuk uit die tijd! Maak een foto ervan en mail deze naar info@lenb.nl of breng 'm langs in de winkel en maak kans op een prachtige nieuwe leren jas t.w.v. € 300,-. Deze actie duurt tot 30 november 2018. De winnaar zal in december bekend worden gemaakt.
Kom langs bij ons in de winkel, en probeer het juiste aantal knopen in de pot te raden. Degene die het dichtst in de buurt komt van het juiste aantal, wint een cadeaubon t.w.v. € 100,-!
Deze actie is geldig in de maand november. Begin december zal de winnaar bekend worden gemaakt.
Deze actie is verlengd! Ook in november krijgt u een cadeaubon!
Bij elke aankoop vanaf € 250,- (uitgezonderd afgeprijsde artikelen) die u in oktober en november 2018 doet bij L&B, krijgt u een of meerdere cadeaubonnen  t.w.v. € 40,- per stuk (1 jaar geldig)! Deze kunt u besteden bij uw volgende aankoop. Hoe hoger uw aankoopbedrag, hoe meer kortingsbonnen u ontvangt.
Kom lekker snuffelen in onze bakken, waar nieuwe jassen in liggen voor slechts €40,- per stuk! Twee bakken voor de dames, en twee bakken voor de heren. Kom dus snel langs en misschien zit er nog wel een mooi pareltje tussen, dus wacht niet te lang, want op is ook echt op!
 
Naast de 40 euro actie, hebben wij ook de 100 euro actie. We hebben een rek voor de dames, en een rek voor de heren. Kom dus snel kijken of er wat voor je tussen zit, want alles wat op deze twee rekken hangt is nu verkrijgbaar voor slechts €100,- per stuk! En ook hier geldt: op is ook écht op!
Like & deel ons op Facebook en maak kans op deze stoere tas van Love in Pieces t.w.v. € 249,-! 
Deze actie is geldig in de maand november. Begin december zal de winnaar bekend worden gemaakt.Dit waren de acties van oktober:
 
Het gewicht van de zak leersnippers is 13,4 kg.
Jack van der Steen
was degene die exact het juiste gewicht had geraden!

Gefeliciteerd Jack, hij wint hiermee een cadeaubon t.w.v. € 100,-!
 
De winnaar van deze Facebook actie is: Karin Laros

Gefeliciteerd Karin, zij wint hiermee een leren tas t.w.v. € 139,95!

De prijswinnaars van oktober hebben hun prijs in ontvangst mogen nemen.
Jack (links) heeft een cadeaubon ter waarde van €100,- gewonnen, en Karin (rechts) hebben we blij gemaakt met een nieuwe tas t.w.v. € 139,95!
Gefeliciteerd allebei!